Post by sinranesymme on Feb 5, 2022 6:50:32 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Magica.io - Battle Royale ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Magica.io - Battle Royale IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ bir çox qiymətli daşları aldadır ▞▞▞
▞▞▞ Magica.io - Battle Royale 2022 version ▞▞▞
Bu oyuna nifrət edirəm. Bu oyun məni rahat oynamağa məcbur etmir, mən bu axmaq oyunu çox streslə oynayıram .ZİL OYUN lütfən oyunu daha çox edin EZ mən oynayıram stress üçün deyil əylənmək üçündür!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MƏN BU OYUNA NİFRƏT EDİRƏM
Siz cahilsiniz!!! Bu, əla oyundur və siz onu həqiqətən bəyənən və oynamağa davam edənlər üçün getdikcə oynanılmaz edirsiniz. Qızıl Liqa bir fəlakətdir ki, siz sadəcə olaraq bizə həddən artıq güclü Botlarla oyundan nifrət etməyə çalışırsınız. Siz oyunu həqiqətən zamanla məhv etdiniz. Siz daha çox oynadıqca onu ən pis oyuna çevirmək mənim çox xoşuma gəldi və əla işdir. Bir az da olsa, bu barədə bir şey edin!
Magica.io Hành động ezbw
Zəhmət olmasa oyunu yeniləyin, daha çox sehrli çubuq əlavə edin və birinci şəxs kamerası əlavə edin.. mən bu oyunu çox sevirəm❤❤🤗🤗
Çoxlu reklam..
bu layiqli oyundur, amma mən heç vaxt istədiyim qədər element ala bilmirəm. Mən arenanı bitirməmişdən əvvəl aldığım ən yüksək göstərici üç idi.Əgər wormax.io və ya agar.io-ya bənzər sonsuz rejim yarada bilsəniz, bu, təqdirəlayiq olardı.
Bu vaxt öldürmək üçün əyləncəli bir oyundur. Dizayn yaraşıqlı və faydalıdır, lakin bəzi təkmilləşdirmələrdən istifadə edə bilər.. 1. Daha çox sehr (qalxan sehrləri) 2. Qaçma və ya yayınma düyməsi 3. Kolleksiya edilə bilən dərilər və ya fərdiləşdirilə bilən simvollar Bunlar yalnız bəzi təkliflərdir, lakin bundan başqa hər şey əladır.
bu, çox oyundur, elementar birləşməni çox bəyəndim
Güzel gibi
Magica.io - Battle Royale የእንቅስቃሴ qdz
Oyun əla idi, amma gecikmə səbəbindən bunu silməliyəm, oynamaq istəyəndə telefonum sadəcə donur. Lütfən, bunu düzəldin, oyununuzun böyük potensialı var
Magica.io - Battle Royale የእንቅስቃሴ qdz
Magica.io Мод APK v2.1.23 (Бесконечные деньги)
Bu oyunun inkişafını izləməyi sevirəm. Mən i-o oyunlarını sevirəm, amma bu mənim ən çox sevdiyim oyundur. Onlar yeni üslublar və xəritələr yükləməyə davam edirlər, lakin istəyərdim ki, onlar yeni element və ya 2 element əlavə etsinlər. Mən indi hər kombinasiyanı bir neçə dəfə etmişəm və daha çoxunu istəyirəm.
Botların gücü tükəndi, amma mən oyunu çox yaxşı bacardığım üçün onları məhv etdim, amma mən pis sağlamlıq vəziyyətində botların hər dəfə birdən-birə qaynayıb-qarışmasına və mənə hücum etməsinə nifrət edirəm, yəqin ki, onlar bunu kodlaşdırıblar ki, siz daha çox ölün və məcbur oldunuz. daha çox reklam izləyin siz tərtibatçılarla zarafat edin Mən Wi-Fiımı söndürdüm axmaqlar.
1-cidə əyləncəlidir, lakin AI bir müddət sonra sizi məhv edir. Əyləncəli oyun da, pis, həddindən artıq ödəniş divarlarına malikdir
Bir çox reklamlara və rəqiblər niyə bu qədər güclüdür ki, sözün həqiqi mənasında 500 at gücünə sahib ola bilərsiniz və onlar 1000+ at gücünə sahibdirlər.
The game is a super fun battle royale style. I love the concept of the gear, upgrades, picking your element to make spells mid-battle. I also love how the hits
Vay xarakter gücü də əlavə edir, lakin xarakter almaq çətindir /ᐠ。ꞈ。ᐟ\
Sehrli sehrli birlik aktivləri bir qədər orijinal və qeyri-orijinaldır, lakin mexanik əladır, əgər düşmən lal botlardırsa, "çox oyunçu" çox oyunçu kimi görünmür.
Bu əyləncəli və yaxşı oyundur, sehrlər sərin və unikaldır. Amma bütün lobbi sənin arxanca gedir və mən ölmədən 10 saniyə yaşaya bilmərəm
Çox gözəl oyundu ❤️💞💞💞❤️❤️💞❤️
Download Magica.io - Battle Royale APK - Latest Version
Əla oyun amma reklam reklamları Günümü məhv edir zəhmət olmasa düzəldin o qədər bezdiricidir ki, həzz ala bilmirəm.
Mən hətta oyunda hərəkət edə bilmirəm, yalnız dönüb vura bilirəm
bu yaxşı oyundur, lakin onun çox əyləncəli olmasından başqa çoxlu reklamlar var
Magica.io - Battle Royale Game for Android - Download
-1 ⭐ Çoxlu reklamlara görə, əsasən oyun başlamazdan əvvəl, növbəti xəritəyə keçməzdən əvvəl, oyunun sonunda, (yenidən oynayın) və ya hətta (əsas menyu) üzərinə basaraq görünür. Buna görə də oyundan həzz almaq üçün oflayn oynamağı üstün tuturam. -1 ⭐, əsasən cavab verməyən və ya yavaş yüklənən düymələr üçün. Hər matçın sonunda (Əsas menyu, Yenidən oynayın) kimi (Qəhrəmanı/eşyaları təkmilləşdirin) ən son açılan (Sinə). Mən artıq proqramı silməyə/quraşdırmağa və fərqli telefondan istifadə etməyə cəhd edirəm, lakin eyni problem həll olunmayana qədər ⭐⭐⭐.
Bu, çox əyləncəli bir oyundur, lakin bunun heç bir şəkildə necə onlayn olduğunu görmürəm. Əvvəla, göz önündə “onlayn seçim” yoxdur. Həmçinin, hər bir oyunda hər kəsin eyni hərəkət nümunəsi var. Təkcə bu yox, mən öləndə dairənin hərəkətini dayandırdığını görürəm. Mən ümumiyyətlə onlayn oyun təcrübəsini yaşaya bilməmişəm. Bu oyunda onlayn yoxdursa, təsvir çox yanıltıcı ola bilər. Əgər mən qızıl mərhələdən keçəcəyimi düşünürəmsə, bu, sadəcə onlayn oynamaq üçün çox iş tələb edir.
Çox yaxşı oyundur, lakin bu heyrətamiz oyunu daha heyrətamiz etmək üçün işıqlandırma sehri əlavə etməlisiniz
reklamların miqdarı çılğındır
Top 10 Apps like Magica.io in 2021 for iPhone & iPad
Çoxlu reklamlar və dəhşətli oyun.
Düşünürəm ki, yaxşıdır, amma mən onu yalnız 2 ulduzla qiymətləndirdim, çünki daha yaxşı ola bilərdi. İlk növbədə əlavələr, siz iddia etməli və əlavələrdən istifadə edərək işlər görməlisiniz. Bir müddət sonra mən darıxdım və oyunu silməli oldum.
Magica.io Hành động ezbw
Əyləncəli oyun, lakin həddindən artıq reklamlar və bunun əvəzini ödəmədən qənimət əldə etməyin heç bir yolu bunu kölgədə qoyur və yenidən doğulma sizi tez-tez öldürməyə çalışır.
Mən sizə atılan reklamların miqdarına nifrət edirəm və oyunun başlanğıcındakı botların tanrılardan yayınmasına nifrət edirəm, əgər bunlar düzəlsəydi, bəlkə razı qalardim və daha yüksək qiymət verərdim (amma yenə də onu sevirəm ki, portativ cihaz üçün Magicka-nın sadələşdirilmiş versiyasını oynaya bilər)
Tətbiqi sevirəm, zəhmət olmasa, əyləncə üçün onu yeniləyin, axtarışı sevirəm, əfsanəvini sevirəm, amma bir problem mənim zəhmətkeş aviatorum getdi, amma yenə də oyunu sevirəm
Bilirəm ki, bu oyunun çoxlu reklamı var, o oyunlardan biridir... Amma qısa ipucu, çünki bunlar AI-dir və real insanlar deyil, sadəcə WiFi-ni yandırın, siz hələ də oynaya bilərsiniz və reklamsız, əgər onu yenidən yandırın. Siz mükafat və ya başqa bir şey üçün reklam izləmək istəyirsiniz, lakin bu, bu oyunlardan daha yaxşı nəticə əldə etmək üçün qısa bir ipucudur...
Daha yaxşı oyun ola bilərdi. Reklamlar hərfi mənada səviyyələri qazanmaq üçün lazım olan şeydir, o zaman güman edirəm ki, bu, həqiqətən də oflayn oyun deyil?
reklamlar həddindən artıq çoxdur
Dude Theft Wars Offline & Online Multiplayer Games Acción klo
Magica.io MOD APK v2.1.12 (Unlimited Money/Gems) - ApklOo