Post by sinranesymme on Feb 5, 2022 6:47:33 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Buildings for Minecraft ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Buildings for Minecraft IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ Oszukiwać punkty usterki kodu ▞▞▞
▞▞▞ Buildings for Minecraft 2022 version ▞▞▞
Buildings for Minecraft Zabava kqz
sy
Mam pewne problemy 1. Moja latarka, pochodnia z czerwonego kamienia, powtarzacz czerwonego kamienia i tekstura komparatora czerwonego kamienia są zmienione i wyglądają bardzo brzydko 2. Konstrukcja często robi wielką dziurę, gdy próbujemy umieścić świat zapasowy 3. Mam nadzieję, że naprawicie to i tak jak najszybciej dobra aplikacja
Nie jestem fanem aplikacji, dosłownie zepsuła świat, który kochałem! Zaktualizuj grę, aby takie usterki się nie zdarzały. Jeśli chcesz mieć 30% szans na błąd w Twoim świecie, pobierz tę aplikację!
Właściwie TO SKASOWAŁEM USUNIĘTO WSZYSTKO Z MOJEGO CAŁEGO ŚWIATA, jak to się stało, możesz zapytać? Próbowałem znaleźć mały domek Morderm, a potem znalazłem idealny, więc pobrałem go i umieściłem tam, gdzie chciałem, aby był dom, ładował się, kiedy go umieszczałem. Minęło 10 minut, byłem tak niecierpliwy, że postanawiam udać się do mojego świata Minecraft, aby sprawdzić, czy skończyłem ustawiać dom, ponieważ myślałem, że po prostu pokazuje się, jak nadal się ładuje, ale to się skończyło. Potem, kiedy otworzyłem swój świat, WSZYSTKO ZNIKNĄŁO.
Kilka błędów, ale działa, używałem go przez dwa tygodnie, teraz działa
Buildings for Minecraft મનોરંજન aaw
Najlepsze programy uruchamiające dla Minecrafta na iOS i ...
O mój Boże, nienawidzę Cię, chciałem przesłać mój świat, ale jestem w trybie offline Nie wiem, jak moje budynki świata odeszły na zawsze, zajęło mi to 1 rok 🥺🥺🥺🥺🥺😭😖😖😖
Maps for Minecraft PE Інструменти oykr
Edificios en Minecraft Entretenimiento ugl
Omg, nie sądzę, że jest bardzo, bardzo, bardzo dobrze. Ale daję ci trzy gwiazdki, ponieważ instaluję budynek z mojego błędu, a następnie stukam cofnij zmiany, Wszystkie budynki, które zainstalowałem, zniknęły. Krzyczę bardzo głośno: co do diabła....!! 😖😞😭😨😕.
Pobrałem dom, aby rozpocząć życie w moim świecie, ale kiedy próbowałem dostać się do mojego świata, nie mogłem, ponieważ był uszkodzony. Budynki były niesamowite, ale pakiet tekstur nie był aktualny.
Mega fajna apka dostawiania domów ja postawiłam dom i jest kozacki tylko że daję 4 gwiazdki bo mechanizmy gdzie nie gdzie nie jest
Nie zrozum mnie źle, to świetna aplikacja, ale nigdy nie klikaj „usuń budynek”, ponieważ USUWA CAŁE TWOJE POSTĘPY NA TYM ŚWIECIE! Mówi, że tworzy kopię zapasową świata, ale nie ma sposobu, aby ją zdobyć!
Naprawdę fajne aplikacje, ale jeśli umieścisz kompilację, świat stanie się opóźniony, a fragment jest uszkodzony, ale to naprawdę fajne aplikacje
Jest świetny, ale jest opóźniony i może 1 zbudować jeden budynek w jednym, więc mi się to nie podobało i trzy gwiazdki dla mnie ocenię 5 gwiazdek, jeśli to naprawisz, popraw to, dziękuję
zarombista
Wszystko umiem tak fajnie zrobić
Buildings for Minecraft Aliwan ait
AddOns Maker for Minecraft PE apk - APKFollow
Infinity Od Ananasy mam ta sama cała netherowa zbroja z enchantami i mi też zresetowalo 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭aż się rozpłakałem i teraz mi się nie chce robić wszystkiego od nowa.🤬🤬🤬🤬🤬🤬 Najgorsza apk.
Dzięki temu mogą bodować się własnym miastem to jest superrrrrrr (:
Miło i bardzo wow, kocham et i chcę więcej
Buildings for Minecraft Διασκέδαση youe
Buildings for Minecraft መዝናኛ qzhg
Hej, mój Minecraft ma słowo, ale jeśli pobierzesz duży dom, nie widzę słów
Miało to być 5 gwiazdek, ponieważ aplikacja jest świetna, ale dostałeś tylko 3, ponieważ za każdym razem, gdy odkładam budynek z twojej aplikacji do mojego Minecrafta, niektóre części Nieskończonego Świata psują się, na przykład dlaczego? Próbowałem umieścić łódź na morzu, ale zgadnij, co po załadowaniu słowa Rondon Kawałek wody stał się płaską trawą, teraz aplikacja jest przyjemna tylko w płaskim świecie i czasami staje się nudna, ponieważ wszystko wokół ciebie jest płaskie. więc mam nadzieję, że to naprawicie
Uwielbiam to, ale proszę włączyć kopiowanie poleceń
Najpierw go pobrałem, bo widzę go z telefonu mojej kuzynki, a ona powiedziała mi, że go użyję, i spróbowałem i nie działa, więc dałem mu 2 gwiazdki
Spoko
dokumentacja i samouczki
sierednia gra
Uwielbiam tę aplikację, ale później, kiedy próbuję skopiować i wkleić inny budynek dla mojej wioski, nie zadziałał, powiedział, że tak, ale nie widziałem tego w moim świecie, proszę to naprawić
Dla osób, które próbują korzystać z tej aplikacji, to już nie działa, ponieważ istnieje nowsza wersja Minecrafta, która sprawia, że ta aplikacja myśli, że Twoja nowa wersja Minecrafta już nie działa, ponieważ ta aplikacja jest starszą wersją
To była najlepsza aplikacja do aktualizacji. Nowa aktualizacja jest najgorsza, gdy ją kopiuję i umieszczam na moim innym świecie, brakuje niektórych bloków, a schody nie są po tej samej stronie. Pls to naprawić
To na pewno zadziała, ale sprawi, że twój świat Minecraft będzie cholernie glitchy, a czasem nawet zepsuje twój świat.
Minecraft Creative buildings - Home | Facebook