Post by bameepercpercu on Feb 5, 2022 6:10:49 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Goat Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Goat Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ dużo pieniędzy hack ▞▞▞
▞▞▞ Goat Simulator 2022 version ▞▞▞
Baaardzo fajna gra, kiedykolwiek stwórz więcej fajnych gier, nawet usuń reklamy trochę denerwujące:)
Dałem to tylko 3 gwiazdki, ponieważ pamiętam, że grałem w to kilka lat temu, a kilka lat temu podobała mi się ta gra i stawało się coraz bardziej interesujące w grze. 2 lata później (co było teraz) dzisiaj stało się to bardzo , o wiele gorzej. Z tego powodu stałem się bardziej rozczarowany, ponieważ muszę pozbyć się innych moich gier, co jest dla mnie bardzo rozczarowujące i denerwujące. Jeśli zdarzyło się to również innym graczom, ocenię tę 1 gwiazdkę. (Nie wiem, czy mogę ocenić 0 gwiazdek) cóż, czy możesz to naprawić?
To jest tak zabawne, że grałem w to, gdy byłem dzieckiem, takim jak 5_7_8_9
Świetna gra, wszystko super, ale jedna rzecz, kiedy używam ludzkiej kozy i uderzam w krzesło, próbowałem nacisnąć przycisk ragdoll, to nie zadziała, na razie dałem mu 3 gwiazdki
Goat Simulator הדמיה jaer
ta gra nawet nie działa
To trochę przerażające, że dodają odznakę „Gather The Sacrifice”, która bardzo mnie przeraża, ponieważ musisz zebrać 5 osób leżących na niej i coś może się stać, a odblokujesz kozę z krwi i myślę, że jest napisane „Krew dla kozy z krwi”
Bardzo ta gra jest wow.Kto napisał że koza do pająka.Super.Ale tak średnio fajna daje 5gwiazdek.
Nieważne, że nie mogłem się doczekać tej gry, ponieważ pamiętam, jak ostatnio mieliśmy 3 bezpłatne mapy, a teraz muszę je kupić, to kompletnie absurdalne. Chcę odzyskać te miejsca, to naprawdę denerwujące.
Oceniłbym to na trzy gwiazdki, ponieważ fakt, że wszystko w grze nie jest za darmo, gdyby wszystko było za darmo, oceniłbym to na pięć
Kupiłem tę grę i miałem wszystkie tryby, ale teraz udostępniłeś ją za darmo i nie mam żadnych trybów ogólnie świetna gra
Fajna gra jest lepsza na urządzeniach mobilnych niż na ps4/5 i xbox
Z jakiegoś powodu to tak, jakby koza zawsze biegała, czasami trudno to kontrolować, ale nadal jest bardzo miłe i ekscytujące, uwielbiam imprezy popping, jestem imprezowiczem
To niesamowita gra, ale żałuję, że nie wiem, gdzie tokeny Mcgoat nie pomagają ale jak dotąd gra jest niesamowita to moja ulubiona gra na całym świecie 🌍 Uwielbiam tę grę 👍👍👍
Grałem w tę grę na swoim Xboksie, ale mój młodszy brat idiota ją zepsuł
Goat Simulator הדמיה jaer
Aby po prostu iść oooooooooooooooooooooood
Śmieszna gra lecz polecam
Gupie ale gupie tak pozytywnie
Ta gra ma tak dobrą grafikę, najlepszy symulator, ale 1 nie podoba mi się, że jest online. Chciałbym, aby nowa była symulatorem kóz w trybie offline i dlaczego nie ma internetu, nie zapisuj co🤷♂️
Tanks vs Robots:Real Steel War Spillehall slvq
gra jest fajna i mam grę na Xbox one s i gręem jom ccałom
SUPER GRA
Jestem naprawdę szczęśliwy, że udostępnili tę grę za darmo, nawet jeśli DLC nie są darmowe, to wciąż świetna gra. Zdecydowanie polecam.
500MB!
Wszystkie moje kozy na monety zniknęły!! Napraw to teraz proszę
Dlaczego nie mogę zagrać w tę grę, jeśli ją zainstaluję i powie się, że aplikacja nie może zostać zainstalowana Dlaczego pls chcę zagrać w tę grę
Zajebista gra
Świetny. Grał w Flappy Goat tak samo irytujący jak Flappy Bird. Nadziewany mały bstrd dziadka w indyku 😉 spróbuj wbiec do ognia w namiocie, zmieni cię w słomianą kozę, która może podpalić różne rzeczy.
Miałem już wszystkie kozy, a ta nowa aktualizacja wszystko naprawi
Tak bardzo kocham tę grę, ale jej instalacja trwa zbyt długo i zajmuje mój tablet z dziurą 😭 więc daję jej 3 gwiazdki
To takie fajne, bo kiedy twoja mama nie chce ci kupić świata, możesz wykonywać zadania, zdobywać monety i zdobywać świat za darmo super fajnie
To jest dobra gra, po prostu jest zbyt wiele błędów
Czekałem na godzinę pobierania tego i już 80 procent pobierania, a następnie ponownie uruchamia się do 0 procent
ssał, dostał się do ekranu ładowania, a następnie powiedział, że symulator kozy się zatrzymał!!!😡😡🤬
Bardzo fajna gra zasługuje na 5 gwiazdek
Robię postępy w tej grze, ale gra nie dała mi koziej monety
Goat Simulator จำลองสถานการณ์ dbqy
To naprawdę denerwujące, że aktualizacja jest dla nas obowiązkowa, w przeciwnym razie nie możemy kontynuować gry, a aktualizacja zajmuje tyle miejsca. Przynajmniej nie powinniście utrzymywać aktualizacji jako obowiązkowej, aby kontynuować grę, to powinna być nasza decyzja, czy chcemy zaktualizować, czy nie
Niesamowita gra, w której zawsze grałem we wszystkie miejsca, ale po 2019 roku wszystkie darmowe mapy, takie jak park kóz i dolary do szkoły, musiały być teraz płatne. Taki smutny. Brakowało mi bycia wielorybem, ale nie mogę go odblokować, jeśli nie mam innych map.
Uwielbiam tę grę, ale nienawidzę jednej w symulatorze kozy, musimy kupować rzeczy
Super chciałem od dawna gierke
Goat Simulator Simulasi rcmq
Goat Simulator Simulator dfp
Co żartować? nie da się grać
Dużo błędów
Uwielbiam tę grę, ale problem polega na tym, że jest tak trzaski i zawiesza się. Proszę naprawić grę!!! 😠.
Ta gra jest fajna, ale więcej osób może ją pobrać, aby poziomy były bezpłatne
Goat Simulator Simulator dfp
ta gra jest fajna i Super🤭 ( . . ) \____/ xd prosepovecmezemojamikaje super
Nienawidzę tego, że wszystkie mapy i inne gry kosztują prawdziwe pieniądze i nienawidzę uderzać, dlaczego nie zarabiasz monet i klejnotów lub diamentów, gdy dostajesz się do gry, a także za pieniądze na kupowanie czapek, ubrań i masek, ale dlaczego musiałem zarabiać w innych grach na prawdziwe pieniądze, ale nie to jest strata dla mojego MB Nienawidzę tej gry nienawidzę jej tak bardzo z powodu twoich głupich płatnych gier Chciałbym, żeby to głupie płatne słowo nawet nie istniało Nienawidzę wszystkich, którzy tworzyli płatne gry to nic dobrego dla biednych zawsze byli znudzeni i bogaci ludzie cieszą się ja nienawidzę
Kiedy gram w Goat Simulator, zaczyna się opóźniać