Post by bameepercpercu on Feb 5, 2022 5:46:45 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Little Big Snake ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Little Big Snake IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodi palielina izturību ▞▞▞
▞▞▞ Little Big Snake 2022 version ▞▞▞
Es tikai piešķiru 2 zvaigznes, jo ir daudz sludinājumu vai pat es vienkārši aizveru savus datus😑
Man ļoti patīk šī čūsku spēle, un man ir jautri to spēlēt
Nepārprotiet mani, man patīk spēle. Bet reklāmas ir tik kaitinošas. Tāpat kā katru reizi, vienmēr ir reklāma. Vai jūs varat samazināt reklāmu skaitu? Tā patiešām nomākta. Un vēl viena lieta, lielāko daļu laika tas turpināja kavēties. Jums vajadzētu novērst šīs spēles kļūdas.
Kļūda xiaomi reno 8, nevar spēlēt pirmo reizi, pat pieteikšanās ar fb vai google nedarbojas, vienkārši palieciet ekrānā, ievadiet savu vārdu
Man ļoti patīk spēle, taču reklāmas padara to gandrīz nespēlējamu. Reklāmas ļoti garš un ļoti bagātīgs. Vip bez reklāmām ir ikmēneša abonements, kas ir Pay to Play, ko es nedaru. Izņemot reklāmas, pati spēle ir lieliska. Tomēr ir nepieciešams labs stabils interneta savienojums.
spēle ir jautra, bet vadības ierīces ir ATKRITES. Katru reizi, kad es spēlēju spēli, es mirstu, jo reakcija vienmēr ir novēlota!
Tas ir labi, bet tas noteikti nav vairāku spēlētāju spēle. Spēle darbojas labi, nav kavēšanās problēmu vai sasalšanas, bet spēle ir tikai viena spēlētāja, lai tā izskatītos kā vairāku spēlētāju spēle. Liels zaudējums šajā spēlē, tā vietā spēlējot ar čūsku sāncenšiem, jo šķiet, ka spēlē reāli cilvēki.
Es turpinu mirst aizkavēšanās dēļ, neskatoties uz to, ka man ir lielisks wifi! tas sāka notikt kopš atjaunināšanas.
Sasodīts, spēle pat nesāksies, kad es nospiedu atskaņošanas pogu. Mans savienojums ir ļoti labs, un tas joprojām kavējas. Cmon dev, lūdzu, izlabojiet to ASAP!!! Šīs labās spēles labad
Pārāk daudz reklāmas. Dos 5 zvaigznes, ja mazāk reklāmu
Nav slikta spēle. Bet 2 zvaigznes, jo visas čūskas ir roboti. Lobijā nav īstu spēlētāju. Tas ir 100% skaidrs
Šīs spēles labākā daļa ir pievienošana. Jūsu spēle var uzkarst, ja tālruni iestatīsit gaidstāves režīmā un atgriezīsities no tā. Taču reklāmas nekad nepaliks, kad atgriezīsities no gaidstāves režīma. Es reiz sāku spēli pēc 3 dienām gaidīšanas režīmā, un tā joprojām atskaņoja to pašu reklāmu, no kuras es aizgāju. Spēles gadījumā tas nav tas pats. Vienmēr pastāv risks, vai spēle sāksies pēc mobilā tālruņa atbloķēšanas. Spēle var neturpināties, bet reklāmas turpināsies. Līdz šim sistēma mani apsveica ar 1000 reklāmu skatīšanos, un es esmu nekustīgs
Little Big Snake Boshqalar zwku
Katru sekundi jūsu spēles serveris rāda kļūdu nespēlējot spēles servera dēļ jums ir jādara kaut kas ar savu serveri ja tas turpināsies jūs pazaudēsit savus lietotājus jūs varat pazaudēt savu spēli trp labojiet servera problēmu ASAP es nākšu pēc jūsu trp paldies par manu komplimentu.
Mēģinu ievadīt savu vārdu un tad nospiest play un tad nekas neizdodas!!!!! Vienkārši pelēka atskaņošanas poga un viss! Tik sasodīti kaitinoši!!!!!🤬🤬🤬
Tam vajadzētu būt 5 zvaigznītēm, es piešķiru tai 5 zvaigznītes, kad es sāku, bet es zaudēju skaitu, kad spēle man nedeva zvaigznes un citus bonusus, kad es nomirstu... Es tiešām vīlos... Tu esi labākā čūska/tārps spēle ir
Forša spēle
Atkarību !! Šī spēle nav jautra! Man ir 37 gadi, un es sēdēšu un spēlēšu šo spēli ar saviem bērniem. Šis ir visiem vecumiem!
Ātra spēle netiek atbalstīta
Es nosaukšu šo spēli - Little Big Ads... .. Domāju pamest spēli .. daudzi spēlētāji pamet šo spēli, jo nav jaunu atjauninājumu .. jaunajā pudelē.. ielej veco vīnu.
Bezmaksas versijā jums ir jāredz reklāmas 5 sekundes pēc katras spēles, un tas ir kairinoši, jo, ja vēlaties nospēlēt 20 spēles, tad 20 * 5 = 100 sekundes jūs redzēsit reklāmu, un tā kā lielākā daļa gadījumu jūs patiešām tiksiet nogalināts. jo vadības ierīces zaudē pašas no sevis jebkurā laikā, kad pārvadājat milzīgu svaru, kas pārsniedz 20 tonnas. Man ir spēcīgs interneta pieslēgums, taču šī spēle vienmēr zaudē savienojumu tikai tad, kad esmu virs 20 tonnām, un tas nozīmē, ka viņi man liek skatīties reklāmu.
Spēle ir laba un jautra līdz brīdim, kad spēlējat ar draugiem un tā sāk ļoti aizkavēties, bet, ja spēlējat bez draugiem, tas ir labi, tas drīzumā ir jālabo.
Little Big Snake פנאי qdxv
Laba hart uzbrukuma spēle super 👍👍
Es to lejupielādēju un izmēģinu, jo arī mani vecāki spēlē šo spēli, taču šķiet, ka tā vienmēr ir kavēšanās, gandrīz katru dienu piedzīvojām kavēšanās problēmas. Lūdzu, izlabojiet. Paldies!
Es spēlēju kopš vakardienas vakara, bet šodien spēle netiek ielādēta, esmu mēģinājis einstallēt, bet tā joprojām netiek ielādēta. Tomēr tā ir lieliska spēle
Manuprāt, spēle ir patiešām jautra, un vispirms, kad iegūstat spēli, varat dalīties ar savu rezultātu un iegūt 6 dažādas ādas, taču to var izdarīt tikai vienu reizi. Jūs varat saglabāt savu progresu, saistot to, kā arī iegūt 2000 monētas. Jūs varat izmantot monētas, lai būtu vieglāk iegūt lielas. Spēle nekad nebeigsies, jo jūsu rezultāts tiks saglabāts tikai 14 dienas, un jums būs jāiegūst jauni labi rezultāti. Man šajā spēlē ļoti patīk tas, ka jums var būt draugi un spēlēt ar viņiem.
Mani ēdamie pazūd, lai gan es tos neizmantoju. Bija 5, kad pēdējo reizi spēlēju (6. vai 7. oktobrī), pieteicos, lai spēlētu šodien (10. oktobrī), n bija samazinājies līdz 3. Wth? Novērsiet šo problēmu
No 4 zvaigznītes līdz 1 sliktai spēļu pieredzei, jums vajadzētu likt Alpha vairāk testēt spēli vai izlaist beta testa versiju, un vienlaikus iekļaut gan manuālās nūjas, gan neironu saites spēles vadīklas nav slikts lēmums, jūsu AI ir kārtībā. bet nav labi, tas neatrod optimālo ceļu, mēģiniet uzlabot algoritmu vai sniegt lietotājam manuālu spēles pieredzi, ja ir iekļauta kursorsvira, es nevarētu to atrast, citiem vārdiem sakot, slikts dizains. Es mēdzu spēlēt stundas. Instalēta un tagad spēle vairs neinteresē.
kopš jaunās versijas atjaunināšanas tas vairs nav jautri, un lielākā daļa manu draugu ir bezsaistē. tās vairs nav vecās lietotnes, kuras ir jautri spēlēt, jo tās apgrūtina spēlētājiem ierasto spēli. mēs maksājam manam brālim VIP par mēnesi, bet tagad mēs neplānojam pagarināt VIP termiņu atkarībā no tā, vai viņi atgriezīs veco versiju, kuru mēs spēlējām.
Lai arī es negribētu izmest šo spēli, es nonācu līdz vietai, kad tā man neatstāja nekādas izvēles. Spēle bija lieliska, kad es varēju pārvietot savu čūsku, kā man patika. Pēkšņi kļūmes un kontroles problēmas kļuva nepanesamākas 😫 šajos pēdējos mēnešos. Varbūt šo spēli ir paredzēts spēlēt datorā, nevis tālrunī
Tā ir patiešām laba spēle, bet es esmu lvl11, un tā mani vairs nelīdzina. Es atinstalēju/atkārtoti instalēju, un tas joprojām nedod man nekādu punktu skaitu vai nekādā veidā neveicina manu raksturu. Tas saņem 3 zvaigznes, jo es turpināšu spēlēt. Ja tas atkal sāks uzlabot manu raksturu, es to rediģēšu un piešķiršu tam 5 zvaigznes.
Tas var darīt vairāk, es biju labākais punktu guvējs ar 75 000 punktu, neviens cits nebija pat tuvu, tomēr man nav nekādas atzinības, tam vajadzētu parādīt labāko punktu guvēju vārdus un dot viņiem kādu atlīdzību. Izskatās, ka spēlējam par velti
Little Big Snake Boshqalar zwku
Man patīk spēle, bet pēc kāda laika tā man saka, ka, izveidojot savienojumu ar serveri, radās kļūda, un tas neļauj man spēlēt, lai to labotu, un tā vienkārši ir piecu zvaigžņu spēle labākā spēle, piemēram, šī, ko esmu spēlējis tikai šo vienu problēmu, lūdzu, labojiet un es gribētu vairāk nekā priecīgs piešķirt spēlei piecas zvaigznes
Pievienojiet bezsaistes režīmu, un tas ir 5 zvaigznes.
Magic Finger 3D Arkádové mnpk
Spēle nav laba, tā ir avārija un tik daudz reklāmu
Spēlēju gadiem ilgi un vienmēr pie tā atgriežos! Lielisks stils, lielisks pvp, 10/10!